Prefectul Călin Petru Marian: Județul Hunedoara, fruntaș la numărul de cereri depuse pentru terenurile din zonele necooperativizate!

Județul Hunedoara conduce în clasamentul privind numărul de cereri depuse pentru emiterea titlurilor de proprietate pentru terenurile din zonele care nu au fost cooperativizate. Este o lege plecată chiar de aici, din teritoriu, o inițiativă a deputatului PNL de Hunedoara Vetuța Stănescu și care îi scutește pe oameni de timp și bani cheltuiți în procese de lungă durată.

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, anunță că termenul limită de depunere a cererilor este de 18 noiembrie 2023 și îi încurajează pe cei îndreptățiți, care nu au fpcut încă acest demers legal, să profite de timpul care a mai rămas.

”Am reușit să îi scăpăm pe oameni din a merge în instanță pentru a intra în posesia pământului moștenit din generație in generație, prin Legea 123/2023! I-am scutit de bani cheltuiți prin procese care durează ani de zile și de drumurile obositoare și anevoioase! Termenul limită pentru depunerea cererilor pentru obținerea titlurilor de proprietate privată din zonele necooperativizate este 18 noiembrie 2023! Alături de colegii din Instituția Prefectului, am luat la pas numeroase localități din județul Hunedoara pentru a promova legea în rândul cetățenilor. Am cooptat primarii în acest demers, am stat de vorbă cu oamenii, am oferit suportul tehnic și cred că am făcut o treabă foarte bună! Vă mulțumesc, tuturor, pentru eforturile depuse și pentru implicarea neechivocă! Iar pe cetățenii care încă nu au depus cerea, îi încurajez să profite de timpul rămas și să meargă la primăria de pe raza localității de care aparțin”, a declarat prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian.

Carmen COSMAN – PREDA