Rețea de gaz metan extinsă pe 37 de străzi din Petroșani! VEZI ce străzi sunt prinse în proiect

Cea mai mare sumă din județul Hunedoara pentru extinderea rețelelor de gaze naturale prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” a primit-o Petroșaniul. Nu mai puțin de 37 de străzi vor avea în curând gaz la poartă.

Astfel, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a aprobat proiectul Primăriei Municipiului Petroșani care vizează extinderea rețelei de gaze pe 37 de străzi, iar suma aprobată este de 25 de milioane de lei.

”Rețelele de gaze naturale din municipiul Petroșani vor fi extinse cu fonduri alocate de la bugetul național prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Adrian – Ioan Veștea, a aprobat proiectul nostru care prevede ”extinderea sistemului de distribuție gaze naturale pe 37 de străzi din municipiul Petroșani”. Suma nerambursabilă alocată municipiului Petroșani în acest sens este de 25 de milioane de lei”, a precizat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Rețeaua de gaz va fi extinsă pe străzile: Împăratul Traian, Gheorghe Doja, Grivița Roșie, Radu Șapcă, Micu Klein, Anton Pann, Vlad Țepeș, Câmpului, Bucegi, Mureșului, Depoului, Slătinioara, Sălătruc, Șoimilor, Matei Basarab, Cârjei, Dărănești, Dealului, Gheorghe Lazăr, 16 Februarie, Digului, Mândra, Nouă, Sirenei, Roșia, Prundului, Aurel Vlaicu, Pompierilor, Jiului, Miorița, Sarmizegetusa, Vasile Alecsandri, Mihail Kogălniceanu, Gheorghe Barițiu, Maleia, Rusu, Bujorului.

Carmen COSMAN – PREDA