S-a stabilit contravaloarea biletelor de intrare la meciurile echipei Jiul Petroșani

Consiliul Local al Municipiului Petroșani a stabilit contravaloarea biletelor de intrare la meciurile echipei de fotbal CSM Jiul Petroșani, organizate pe stadionul Petre Libardi din Petroșani.
Astfel, prețul unui bilet de intrare este de 5 lei/ meci/ spectator, respectiv 100 de lei/ spectator în cazul abonamentelor pentru întregul sezon competițional.
Clubul Sportiv Municipal Petroșani – club sportiv de drept public, a fost înființat prin HCL nr. 170/ 2009, funcționând în subordinea Consiliului Local al Municipiului Petroșani. În anul 2014 s-a înființat și secția de fotbal, iar anul trecut echipa CSM Jiul Petroșani a promovat în Liga a III-a.
Potrivit dispozițiilor Regulamentului de Organizare și Funcționare al CSM Jiul Petroșani, precum și ale Legii 69/2000 – Legea educației fizice și sportului, cu modificările ulterioare, cluburile au regim propriu de administrare și de gestionare a bugetului, iar veniturile (indiferent de sursă) și cheltuielile de orice natură sunt cuprinse într-un buget anual propriu. Încasarea contravalorii biletelor va crește așadar nivelul veniturilor clubului, drept pentru care Consiliul Local Petroșani a stabilit contravaloarea biletelor și a abonamentelor pentru spectatorii care participă la meciurile echipei CSM Jiul Petroșani.