Senatorul Lucica Dina Muntean, Diplomă de Excelență pentru susținerea și promovarea culturii

Pentru susținerea și promovarea culturii, senatorul PNL Lucica Dina Muntean a primit Diploma de Excelență din partea Academiei Națiunii Române de la Chișinăul.

Distincția i-a fost înmânată de președintele fondator al Asociației Culturale, Valeriu Mocanu, cu ocazia manifestărilor organizate la Primăria Petroșani dedicate lui Mihai Eminescu și Zilei Culturii Naționale, la care a fost prezentă și senatoarea PNL.

”La Petroșani, a fost marcată Ziua Culturii Naționale și a fost omagiat în același timp poetul nostru nepereche – Mihai Eminescu, în cadrul unui spectacol organizat de Primăria Municiului Petroșani în parteneriat cu Asociația Culturală ”Lirica” (prof. Tiberiu Coconeț și Jana Coconeț). La acest eveniment au participat Valeriu Mocanu – președinte fondator al Asociației Culturale Academia Națiunii Române de la Chișinău, consilieri locali, părinți, copii și cadre didactice. Cuvintele rostite, prestațiile instrumentale ale copiilor și vocile lor cristaline au au umplut sufletele spectatorilor de mare bucurie, iar costumele populare pe care le-au purtat au colorat sala de spectacol, înfrumusețând-o și luminând-o într-un fel cu totul special. Am cântat cu copiii, i-am aplaudat îndelung pe fiecare, iar la sfârșit am încins împreună Hora Unirii, bucurându-ne unii de alții și de evenimentele sărbătorite, care ne-au adus împreună. Felicitări organizatorilor și micilor artiști care ne-au dăruit un spectacol minunat!”, a declarat senatorul Lucina Dina Muntean.
Carmen COSMAN – PREDA