Stâlpul de electricitate de pe noul pod de la Petrila a fost mutat!

”Nistor se ține de cuvânt”. Acesta este mesajul pe care mi l-a transmis președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, însoțit de o poză. Și s-a ținut. Stâlpul de electricitate care a fost ”uitat” în proiectul noului pod de peste Jiu de la Petrila, și care ar fi încurcat circulația, a  fost mutat.

Așa cum scriam zilele trecute, președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, a cerut mutarea stâlpului uitat în calea mașinilor ce vor tranzita podul, în timpul unei vizite pe acest șantier.

”Eu nu sunt de acord cu amplasarea stâlpului acolo. Fiind o curbă foarte mare, vine cu viteză că știe că e un pod larg și ne trezim cu omul în stâlp. Vreau, și chiar dacă ne costă în plus, să mutăm stâlpul. Să ne spună proiectantul”, a declarat, la momentul vizitei pe șantier, președintele CJ Hunedoara, Laurențiu Nistor.

Problema s-a rezolvat, iar stâlpul a fost scos înafara părții carosabile, pe care vor circula autovehiculele la finalizarea construcției

Construcția podului a demarat în luna mai a acestui an, iar până în prezent au fost realizate 75% din lucrări, spun cei de la Consiliul Județean Hunedoara. Obiectivul, în valoare de 7,6 milioane de lei, este finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” și de la bugetul Consiliului Județean Hunedoara.

Carmen COSMAN – PREDA