Te poți întrece cu telescaunul? Hai la ”Run the Lift”!

Inedita competiție ”Run the Lift” a ajuns la cea de a VI-a ediție, iar Primăria Municipiului Petroșani devine și anul acesta partener al organizatorilor, așa cum se întâmplă an de an.

5.000 de lei este suma alocată de la bugetul local pentru premierea concurenților, iar transportul cu telescaunul este gratuit.

Concursul de alergare verticală ”om contra telescaun” va avea loc în data de 15 octombrie, fiind o inițiativă a reputatul sportiv Toma Coconea prin care dorește promovarea unui stil de viață sănătos, dar și a frumuseții Munților Parâng.

”Anul acesta în data de 15. 10.2022, în Munții Parâng va avea loc cea dea VI-a ediție „Run the Lift” a evenimentului de alergare montană de tip “vertical”, o întrecere inedită, om contra telescaun, pe un traseu deosebit cu distanța de 2,5 km, în care se urcă 615 metri diferenţă de nivel (de la cota 1070 la cota 1685): Run The Lift” este un concurs organizat cu scopul promovării unui stil de viață sănătos şi creşterii numărului de practicanți ai alergării în natură, în special a alergării montane”, a declarat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Pentru a încuraja participarea unui număr cât mai mare de sportivi din municipiul Petroșani și din întreaga ţară şi pentru a promova un stil de viață sănătos, Consiliul Local a aprobat proiectul de hotărâre privind sprijinirea organizării acestui eveniment sportiv şi alocarea din bugetul local a sumei de 5.000 lei.

Carmen COSMAN – PREDA