Transport ecologic modern, de peste 18 milioane de lei, la Petroșani!

Municipiul Petroșani va beneficia de un transport ecologic modern, finanțat prin PNRR. Proiectul a fost depus de administrația publică și a fost aprobat la finanțare de Ministerul Dezvoltării, prin intermediul căruia se derulează programul.

Ministrul Dezvoltării lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, a semnat contractul de finanțare prin care municipiul Petroșani va beneficia de un transport local modern și ecologic.

Este vorba despre proiectul depus de Primăria Municipiului Petroșani pe componenta C10 – Fondul Local din PNRR și aprobat la finanțare. Valoarea acestui obiectiv investițional este de 18.223.835,40 lei, fără TVA, iar proiectul vizează realizarea transportului public electric local în Municipiul Petroșani și spre Comuna Bănița”, a declarat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Acest proiect nu are legătura cu proiectul GreenLine, care se refera la transportul interurban de persoane și este implementat de Consiliul Județean Hunedoara în asociere cu administrațiile publice din Valea Jiului.

Carmen COSMAN – PREDA