Un primar ProRomânia își declară susținerea pentru PNL

Primarul Comunei Bănița, Petru Dorin Marc, și-a declarat susținerea față de Partidul Național Liberal. Spune că decizia sa vine pe fondul conlucrării foarte bune pe care o are cu colegii și cu omologii săi liberali din județ.

Petru Dorin Marc a câștigat alegerile locale din 2020 candidând din partea ProRomânia, însă susține că, de când a fost învestit în funcția de edil al comunei Bănița, a dezvoltat relații strânse colaborare cu primari PNL din județ, precum și cu reprezentanți ai acestui partid la nivel județean. Pe de altă parte, reprezentanții PNL Hunedoara spun că sunt deschiși oricărui parteneriat în beneficiul hunedorenilor.
”PNL Hunedoara a demonstrat de-a lungul timpului că este un partid deschis oricărui parteneriat pe termen lung, care să conducă la promovarea și implementarea de idei, proiecte și programe benefice locuitorilor județului Hunedoara, indiferent culoarea politică a aleșilor locali. Gestul de susținere al domnului primar Petru Dorin Marc reprezintă încă o dovadă clară și fără echivoc că dezideratul PNL este acela de a dezvolta comunitățile locale hunedorene, iar oamenii, binele acestora, trebuie să stea în centrul oricărei construcții politice și administrative”, precizează reprezentanții PNL Hunedoara.
Carmen COSMAN – PREDA