Primarul Vulcanului despre locuri de joacă, terenuri de sport şi parcuri

Cel puţin patru proiecte privind locurile de joacă pentru copii, realizate prin Grupul de Acţiune Locală (GAL) Vulcan, se vor realiza din 2019 în municipiul Vulcan, a anunţat primarul urbei, Gheorghe Ile.

Gheorghe Ile a precizat că proiectele sunt în etapa finală, cea de finanţare, şi vor prinde viață din 2019. Este vorba despre câte un loc de joacă şi un teren de sport în Colonbia de Jos, în cartierul Micro 3B şi în Crividia, precum şi un alt loc de joacă amenajat în centrul vechi al oraşului.

“În paralel se vor executa lucrări de refacere și reamenajare a locurilor de joacă existente și aici este bine să amintim tuturor, că de-a lungul anilor s-au făcut investiții importante în mai multe zone ale municipiului, pentru realizarea de locuri de joacă. Parcul Avram Iancu se va moderniza începând cu 2019 doar din fonduri de la bugetul local. Pentru zona centrală a municipiului sunt în discuție la nivelul echipei executive a Primăriei și alte amenajări de locuri de joacă și spații verzi de odihnă și recreere.
Am spus și repet: doresc ca și orice alt cetățean al municipiului, să văd toate acestea realizate cât mai repede”, a anunţat primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile.
Acesta a precizat că fiecare obiectiv va fi realizat, dar în funcţie de posibilităţile reale ale municipalităţii.