La Lupeni în noaptea dintre ani se petrece românește. Artiști consacrați îi încântă pe lupeneni

Un Revelion de poveste. Asta le-a pregătit locuitorilor din Lupeni Primăria și Consiliul Local, care invită cetățenii municipiului Lupeni să petreacă împreună la cumpăna dintre ani, în Parcul CAP începând cu orele 22.00.

Le vor fi alături și de artiști de excepție, interpreți de muzică muzică populară și etno. Îndrăgiții artiști de muzică populară Veta Biriș, Suzana Toader și Felician Necula, precum și cel mai îndrăgit artist al Maramuresului, interpretul de muzică etno Ionică Moroșanu,vor fi cei care vor încinge atmosfera în noaptea dintre ani, iar la miezul nopții participanții la eveniment se vor bucura de un spectaculos foc de artificii. Spectacolul va fi întregit de feeria de culori oferită de iluminatul de sărbători  din municipiul Lupeni și în mod deosebit din Parcul CAP, iluminat care situează Lupeniul în rândul celor mai frumos împodobite orașe din țară.

”Invit și pe această cale  toți locuitorii municipiului Lupeni, dar și întreaga Vale a Jiului să petrecem împreună o noapte de neuitat la trecerea dintre ani în Parcul CAP începând cu orele 22,00. Doresc ca acum, la sfârșitul anului 2018, să petrecem clipe de neuitat și  ne bucurăm împreună alături de îndrăgiții artiști: Ionică Moroșanu, Veta Biriș, Suzana Toader și Felician Necula, pe care i-am invitat să aducă bună dispoziție și să bucure auditoriul în această noapte de trecere dintre ani, iar la miezul nopții toți cei prezenți se vor bucura de un spectaculos foc de artificii. Am muncit împreună în acest an și doresc să petrecem împreună, să ne bucurăm de tot ceea ce am realizat și de ce nu să ne facem planurile pentru noul an. Doresc tuturor lupenenilor mei dragi, încă de pe acum, Sărbători fericite, cu sănătate, prosperitate, liniște în case și în suflet, dorințe împlinite și speranță de mai bine. Să fie fericiți și împliniți alături de cei dragi!”, a declarat primarul Lucian Resmerițp.