Lobby pentru repararea drumului național dintre Lupeni și Uricani

Foto: Arhiva

O porțiune de drum național, situată între Lupeni și Uricani, a ajuns un coșmar pentru șoferi. Pare să fi fost uitată de administratorul drumului, respectiv Direcția Națională de Infrastructură Rutieră, dar pentru repararea acesteia fac acum lobby chiar și reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara.

Administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram, spune că a primit promisiuni ferme în ceea ce privește efectuarea lucrărilor de reabilitare a acestei porțiuni de drum național chiar de la directorul Regionalei de Drumuri Naționale de la Timișoara.

”Nu este zi lăsată de la Dumnezeu ca primarul Buhăescu (n.r. primarul din Uricani) să nu ridice această problemă. Chiar dacă nu este problema Consiliului Județean, am avut o întâlnire cu directorul Regionalei de Drumuri Naționale de la Timișoara, dl. Ispravnic, și mi-a promis că anul acesta va fi asfaltată porțiunea de drum de la ieșire din municipiul Lupeni către Cheile Buții. Porțiunea aceea este drum național,  nu intră în atribuțiile primarului sau consiliului județean, dar eu sper că anul acesta va fi rezolvată problema”, a declarat Costel Avram, administratorul public al județului Hunedoara.

Carmen COSMAN – PREDA