Platforma de înscrieri on – line la Universitatea Petroșani devine în câteva zile funcțională

Chiar dacă, teoretic, înscrierile la  Uiversitatea Petroșani încep în data de 9 iulie, cei care au promovat examenul de bacalaureat în anii anteriori și vor să studieze mai departe în Dealul Institutului, se pot înscrie și mai devreme, pe platforma on – line a instituției de învățământ superior de la Petroșani.

Zilele acesteam platforma este verificată și, în circa o sătămână, va deveni funcțională, a precizat Rectorul Universității Petroșani, prof. univ. dr. ing. Radu Mihai Sorin.

”Am primit locurile pentru admiterea din acest an, le-am repartizat la nivel de facultăți și facultățile le-au repartizat pe specializări, în așa fel încât să știe candidații care iau bacalaureatul anul acesta sau care au luat bacalaureatul în anii precedent la ce specializări să se înscrie și câte locuri avem bugetate. De asemenea, am primit și locurile pentru master. Tot la fel, cei care termină licența sau care au termiat în anii anteriori pot să se înscrie la master.  Înscrierile încep din 9 iulie, dar noi încă de anul trecut am pregătit o platformă on – line, unde se pot înscrie. Această platformă on – line o reverificăm în această perioadă și cred că peste o săptămână deja o deschidem. Cei care doresc să se înscrie și care au luat bacalaureatul în anii anteriori, pot deja să acceseze această patformă, ca să nu  mai aștepte neapărat perioada de înscrieri programată pentru perioada 9 – 21 iulie. Vrem să ieșim în întâpinarea acestor viitori studenți”, a declarant prof. univ. dr. ing. Radu Mihai Sorin.

Și în interiorul Universității Petroșani sunt emoții mari și asta pentru că studenții se află în sesiune.

”Suntem în perioada sesiunilor de examene cu studenții și sper ca această sesiune să decurgă firesc, normal, fără niciun eveniment, ca de obieci, și rezultatele sudenților să fie pe măsura activității din timpul anilor și a studiului din perioada aceasta de sesiune”, a precizat Rectorul Universității Petroșani.

Carmen COSMAN – PREDA