Scandal pe strada Venus. S-a lăsat cu mașini și telefoane distruse

Scandal monstru seara trecuă pe strada Venus din Petroșani, unde polițiștii au trebuit să intervină pentru a calma spiritele. Agresorii au fost duși la poliție.

Mai multe echipaje de poliție au ajuns joi seara în Aeroport după ce, în jurul orei 19.30, Poliția Municipiului Petrosani a fost sesizată cu privire la producerea unui scandal.

”Polițiștii au stabilit că, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, a survenit un conflict spontan între doi bărbați din Petroșani (tată și fiu), în vârstă de 50, respectiv 25 de ani, și un tânăr din aceeași localitate. Din primele cercetări, se pare ca cei doi bărbați au aplicat mai multe lovituri tânărului în vârstă de 22 de ani, vecin de cartier, căruia, în altercatie, i-au distrus si telefonul mobil. Pentru aplanarea conflictului, înainte de a sesiza Poliția, a intevenit o tânără de 20 de ani, sora victimei. Cei doi bărbați au ripostat cu amenințări verbale la adresa tinerei, careia i-au distrus cu o bâtă autoturismul parcat în zonă”, au precizat reprezeentabții IPJ Hunedoara.

Agresorii au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Petroșani in vederea efectuării de cercetări, sub coordonarea Parchetului de la lângă Judecătoria Petroșani, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, distrugere si amenințare.

Potrivit unor informații, neînțelegerile ar fi pornit de la faptul că tânărul de 22 de ani ar fi avut o relație nepotrivită cu o minoră, fiica, respectiv sora celor doi bărbați cercetați pentru agresiune. Pentru această faptă ar fi cercetat, la rândul său, sub control judiciar.

Carmen COSMAN – PREDA