Primarul Lupeniului, Lucian Resmeriță: ”Cea mai mare investiţie este educația copiilor noştri”

Cea mai bună investiție este cea făcută în copii, în educația lor. Aceasta este părerea primarului din Lupeni, Lucian Resmeriță, care este profesor la bază și care a precizat în repetate rânduri că educația reprezintă o prioritate pentru echipa administrativă de la Primăria Lupeni.

Primul clopoțel a sunat cu emoție luni la Lupeni, iar primarul Lucian Resmeriță, însoțit de o parte a membrilor echipei de la Primăria și Consiliul local al municipiului Lupeni a făcut un adevărat tur de forță. Edilul a țint să fie alături de toți cei care astăzi au început școala, așa că a fost prezent toate festivitățile prilejuite de debutul noului an școlar din localitate.

Primarul Lucian Resmeriță le-a urat succes în noul an școlar, i-a felicitate pe copii, pe cadrele didactice, dar și pe părinții și bunicii care i-au însoțit, emoționați, pe cei mici în prima zi de școală. Edilul a precizat că administrația publică  locală din municipiul Lupeni va susține și va sprijini în continuare educația și proiectele din instituțiile de învățământ.

Acum , la începutul noului an școlar doresc tuturor cadrelor didactice, părinţilor şi elevilor multă sănătate, putere de muncă şi rezultate de excepţie! Să nu uităm, că cea mai mare investiţie este educația copiilor noştri și cel mai important lucru este să menținem funcțional triunghiul CASĂ-ȘCOALĂ-ADMINISTRAȚIE! (…) Am reușit să facem câteva lucruri bune și frumoase pentru învățământul din Lupeni și până acum. Avem însă gânduri mari și multe proiecte întocmite deja pentru a face din școlile de la Lupeni modele de infrastructură educațională și vom reuși acest lucru”, a pecizat primarul Lucian Resmeriță.

Carmen COSMAN – PREDA