Tâlhărită și băgată în spital pentru numai 7 lei și un telefon mobil

Foto: ZiarMM

O femeie în vârstă de 65 de ani a fost lovită cu brutalitate și jefuită pentru numai 7 lei și un telefon mobil. Fapta s-a petrecut în Lupeni, pe strada Viitorului, iar autor este un tânăr de 18 ani, din județul Olt.

Polițitii au fost alertați joi seara, în jurul orei 19:30,  cu privire la faptul că o femeie a fost lovită în zona capului şi i-a fost smulsă poşeta de pe umăr, în timp ce se deplasa pe strada Viitorului.

”În cel mai scurt timp, o  patrulă de poliţie s-a deplasat  la faţa locului şi a reuşit să prindă un tânăr de 18 ani, din judeţul Olt. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta  s-a apropiat de persoana vătămată, o femeie de 65 de ani, şi, după ce a lovit-o cu un obiect dur în zona capului, i-a smuls de pe umăr poşeta în care se aflau un telefon mobil, actele de identitate, 7 lei, şi mai multe alimente pe care le cumpărase de la un magazin aflat în apropiere”, au precizat reprezentanții IPJ Hunedoara.

Victima a fost transportată la spitalul din Lupeni pentru acordarea de îngrijiri medicale, în timp ce tânărul  a fost condus la sediul Poliţiei, unde a recunoscut comiterea faptei după care a indicat şi locul unde a abandonat bunurile sustrase, acestea fiind, astfel, recuperate.

”În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de  tâlhărie calificată, iar faţă de tânăr au luat măsura reţinerii,  pentru 24 de ore. Acesta a fost  depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, urmând a fi prezentat magistraţilor petroşăneni în vederea luării unei măsuri preventive”, au mai spus polițiștii hunedoreni.

Carmen COSMAN – PREDA