Gânduri bune pentru noul an din partea Rectorului Universității Petroșani, Radu Sorin Mihai

Universitatea Petroșani a încheiat un an rodnic, un an cu realizări, cu parteneriate și colaborări benefice mediului academic din Petroșani, care s-au obținut printr-o activitate susținută și prin cooperarea, colaborarea tuturor diriguitorilor acestei instituții de învățământ superior.

În acest context l-am întrebat pe Rectorul Universității Petroșani, prof.univ.dr.ing. Radu Sorin Mihai, ce își dorește pentru noul an de care ne mai despart doar câteva zile, ce își dorește pentru el, pentru colegii săi, dar și pentru studenți.

Prof.univ.dr.ing. Radu Sorin – Rectorul Universității din Petroșani: ”Pentru colegii mei îmi doresc multă sănătate, să aibă bucurii, să aibă reușite în tot ceea ce își propun, atât în viața privată, cât și în cea profesională. Pentru studenți să aibă rezultate foarte bune nu numai la învățătură, să știe să îmbine învățătura cu sportul, cu activitatea culturală, cu distracția, să lege prietenii, să cunoască Europa prin proiectele pe care le au la dispoziție. Mie îmi doresc să am un an cel puțin la fel de bun ca acesta, să fiu cât se poate de util colegilor mei și acestei instituții, în așa fel încât acest colectiv deosebit să fie unit și să mențină prestigiul Universității din Petroșani”