La cumpăna dintre ani, Valea Jiului petrece în stradă

Administrațiile publice locale din Valea Jiului au pregătit și în acest an petreceri de Revelion în stradă, iar localnicii sunt invitați să vină în număr cât mai mare.

La Petroșani petrecerea începe marți la ora 22.30, iar locul de desfășurare va fi și în acest an platoul  din fața Casei de Cultură ”Ion Dulămiță”.

”În cadrul evenimentului ne vor cânta și încânta îndrăgiții interpreți Andrada și Marinică Paul, dar și artiștii locali din Petroșani, iar la final vom avea parte de un superb foc de artificii”, a anunțat primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Și la Lupeni, edilii îi așteaptă pe localnici în număr cât mai mare în Parcul CAP din localitate. Petrecerea în aer liber, spune primarul Lucian Resmeriță, va începe la ora 22.00.

”Primăria și Consiliul Local al Municipiului Lupeni vă invită marți, 31.12. 2019, începând cu ora 22.00, în Parcul CAP să petrecem împreună Revelionul 2020. Împreună sărbătorile sunt mai frumoase!”, este invitația adresată de primarul Lucian Resmeriță.

Tot în stradă pot întâmpina Anul Nou și petrilenii, cărora administrația publică locală le-a pregătit un program special ce va începe la ora 22.00. Invitat special în acest an este îndrăgita interpretă de muzică populară Mariana Anghel, care va urca pe scenă la ora 23:30. Seara se va încheia cu un minunat foc de artificii, iar edilii anunță că șampania va fi oferită gratuit din partea Consiliului Local Petrila.

Carmen COSMAN – PREDA