Incendiu de proporții în clădirea unde funcționează un cazinou. Focul a fost la un pas să se propage la blocurile învecinate

Foto: ISU Hunedoara

UPDATE: Incendiul a fost lichidat la 11.30. Cauza probabila este un scurtcircuit electric.


Anul nou a debutat cu un incendiu de proporţii care a cuprins o clădire din Petroșani în care funcționează un cazinou și un dispecerat de taxi. Nu mai puțin de 15 pompieri au fost implicați în operațiunea de stingere a focului.

Potrrivit ISU Hunedoara, la imobilul situat pe strada 1 Decembrie s-au deplasat 5 echipaje cu maşini cu apă şi spumă şi autoscara de 42 de metri de la Detaşamentul de Pompieri Petroşani şi Garda Lupeni. Incendiul se manifestă în interiorul unei camere şi la mansarda construcţiei pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp.

Cei 15 pompieri implicaţi în operaţiune au atacat arderea din mai multe puncte reuşind localizarea şi prevenirea propagării acesteia la locuinţele din apropiere.

”La parterul imobilului îşi au sediul un dispecerat de taxi şi un cazinou însă acestea nu au fost afectate de incendiu. Pentru siguranţă a fost deplasat la locul dezvoltării incendiului un echipaj de prim ajutor însă, din fericire, nu a fost nevoie de intervenţia lui. La finele acţiunilor de stingere se va formula o concluzie cu privire la cauza probabilă de producere a incendiului”, au declarat reprezentanții ISU Hunedoara.