Drăgoi, mai docil decât Dioane. Pleacă de la conducerea MINVEST

Dacă discuțiile cu Samuel Dioane nu au avut succes, pensionarul Nicolae Drăgoi – în același timp director al MINVEST Deva, pleacă din conducerea companiei. Nu a luat singur decizia, ci tot la ”sfatul” senatorului Cristian Resmeriță.

Directorul CEH, samuel Dioane, a preferat să rămână în funcție când senatorul Cristian Resmeriță i-a cerut să demisioneze pentru ca PSD să nu fie asociat în niciun fel cu PNL. În schimb, Nicolae Drăgoi, un apropiat a familiei Resmeriță, a decis să demisioneze, iar plecarea sa va avea loc zilele acestea, a precizat senatorul PSD.

”Am discutat în acest week-end cu dl Drăgoi, care este director la Minvest. I-am explicat că nu este bine ca un om care este atât de aropiat de PSD, iar el a demonstrat acest lucru, să ocupe o poziție în care PSD să poată să fie acuzat de niște chestiuni. Dânsul a înțeles, își va prezenta demisia fără nicun fel de problemă. Cred că astăzi, mâine, zilele acestea. Am înețels că au AGA miercuri, până atunci cu siguranță se va rezolva problema, omul a înțeles fără niciun fel de problemă”, a declarat Resmeriță, care este și președintele executiv al PSD Hunedoara.

Acesta spune totdată că nu poate accepta ”ca PSD să fie tras în jos doar pentru că niște oameni doresc să ia niște salarii mari, de directori. Cred că așa cum PSD a fost bun în momentul în care a promovat niște oameni, acei ooameni trebuie să înțeleagă când este timpul să se retragă”.

Nicolae Drăgoi a fost numit director general al Minvest Deva în primavera anului 2017 pe linie de PSD, asta deşi era pensionar. Drăgoi a mai fost anterior în structurile de conducere ale CNH, SNH, pentru ca ulterior să ajungă director general adjunct al Complexului Energetic Hunedoara.

Carmen COSMAN – PREDA

Dioane, lăsat fără sprijin politic. Senatorul Resmeriță cere excluderea lui din PSD. A refuzat să demisioneze de la conducerea CEH