Finanțare pentru bazinul didactic de înot de la Lupeni

Municipiul Lupeni va avea un bazin didactic de înot. Compania Națională de Investiții a aprobat finanțarea acestui obiectiv.

Practic, Ministerul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, în subordinea căruia funcționează CNI, a decis completarea cu încă 8 investiții pe Lista obiectivelor de investiții care se realizează pe baza proiectului pilot – Bazin de înot didactic, Subprogramul ”Bazine de înot” din cadrul Programului național de construcții de interes public sau social. Printer cele 8 proiecte aprobate se numără și cel de la Lupeni, pentru care autoritățile au început încă de anul trecut demersurile.

”Am obţinut finanțarea pentru construirea unui bazin de înot didactic la Lupeni, care se realizează pe baza proiectului pilot – Bazin de înot didactic, Subprogramul ”Bazine de înot” din cadrul Programului național de construcții de interes public sau social, derulat de Compania Națională de Investiții”, a anunțat primarul Lucian Resmeriță.

După ce va fi construit, bazinul de înot ar urma să deservească în primul rând elevii de la școlile din municipiul Lupeni, dar și cetățenii din localitate care vor să practice acest sport.

Carmen COSMAN – PREDA