Ile îi dă ”peste mâini” lui Merișanu cu propriul vot. Nu renunță la candidatura pentru un nou mandat de primar – DOCUMENT

Foto: Facebook Gheorghe Ile

După ce în spatiul public a răsuflat informația conform căreia actualul primar al Vulcanului, social – democratul Gheorghe Ile, ar avea un puternic opozant chiar în interiorul partidului, în persoana viceprimarului Cristian Merișanu, Ile îi dă ”peste mâini” lui Merișanu cu propriul vot. Un vot din 2019.

Gheorghe Ile a fost nominalizat de Biroul Permanent Județean al PSD Hunedoara pentru o nouă candidatura la funcția de primar al Vulcanului. Asta după un sondaj în care primarul în exercițiu l-ar fi devansat pe viceprimarul Cristian Merișanu, care în ultimele săptămâni și-ar fi manifestat dorința de a candida. La funcția administrativă deținută de Ile. Problemele nu s-au rezolvat însă odată cu nominalizarea candidatului, iar acum Gherghe Ile, care este și președinte al PSD Vulcan, iese cu un comunicat și document din 2019, care ar atesta că până și Merișanu ar fi votat pentru o nouă candidatură a primarului în funcție.

Vă prezentăm în continuare atât comunicatul, cât și hotărârea PSD Vucan din 2019 la care face Gheorge Ile referire.