Încă doi hunedoreni confirmați pozitiv cu COVID – 19. Numărul total în județ – 23. 726 de persoane în izolare!

Foto: Capital

Încă doi hunedoreni au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus COVID – 19, numărul total ajungând astfel la 23 în județ. Ambele persoane, spun sursele noastre, ar fi din randul personalului medical de la Spitalul din Petrosani.

De asemenea, a cescut numărul persoanelor aflate în izolare, respectiv  726, la fel ca și al celor aflate în carantină – 46. Dintre hunedorenii confirmați până acum 7 au fost declarați vindecați și externați.

Până astăzi, 18 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 246 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 29 noi cazuri de îmbolnăvire. De asemenea, dintre cele 246 de persoane confirmate pozitiv, 19 au fost declarate vindecate și externate.  Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.441 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 23.679 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Carmen COSMAN – PREDA