Mesajul Primarului Lucian Resmeriță către cetățenii municipiului Lupeni : Dragi CETĂȚENI ai municipiului Lupeni, FIȚI RESPONSABILI! STAȚI ACASĂ!

În aceste zile, când noul coronavirus face din ce in ce mai multe victime în lume și cazurile de îmbolnăvire se înmulțesc și în România, primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță vine cu noi măsuri de protejare a cetățenilor dar și cu un mesaj ferm, pentru ca acestia să asculte sfaturile specialiștilor de a preveni răspândirea virusului.
 

Mesajul Primarului Lucian Resmeriță:


”Dragi CETĂȚENI ai municipiului Lupeni, FIȚI RESPONSABILI! STAȚI ACASĂ!
Comunitatea noastră trece printr-un moment de cumpănă în care e important să acționăm, fiecare dintre noi, cu responsabilitate. De aceea, avem datoria de a respecta cu strictețe recomandările privind măsurile de protecție împotriva noului coronavirus.
VĂ ROG, să luați toate măsurile pentru a evita riscul de îmbolnăvire, al dumneavoastră, al celor dragi și al celorlalți oameni.
– Reduceți, cât mai mult posibil, întâlnirea cu alți oameni !
– Stați acasă ! Nu ieșiți în oraș decât dacă e absolut necesar!
– Evitați aglomerările urbane, plimbările pe stradă sau în parcuri !
– Spălați-vă des pe mâini !
De respectarea cu strictețe a acestor reguli simple depinde sănătatea dumneavoastră, a celor dragi și a noastră, a tuturor !
Primăria se ocupă de dezinfectarea tuturor spațiilor publice și de luarea tuturor măsurilor care să vă protejeze.
Trebuie să acționăm, fiecare, în mod responsabil ca să învingem împreună, cât mai repede această epidemie și să ne putem relua viața normală.
Vă mulțumesc!”