Primăria Petroșani nu cumpără ornamente de Paște!

Informare primar Tiberiu Iacob – Ridzi: ”Ca urmare a supozițiilor, a speculațiilor și a informațiilor FALSE lansate în mediul on – line pe diverse canale de comunicare, țin să fac următoarele precizări:
Primăria Petroșani NU achiziționează sau închiriază niciun fel de ornamente pentru împodobirea orașului de Paște. Nu am avut niciun moment și nu avem în intenție acest lucru și nici nu au fost prevăzuți bani în bugetul local pentru astfel de achiziții!
Toate eforturile noastre în această perioadă extrem de dificilă sunt conjugate pentru luarea celor mai bune și mai urgente măsuri în vederea limitării, pe cât posibil, a numărului de cazuri de infecții cu noul coronavirus Covid – 19, protejarea cetățenilor, pentru sprijinirea Spitalului de Urgență Petroșani, a medicilor,a asistentelor medicale, infirmierelor, brancardierilor, a întregului personal, a personalului de pe Ambulanță, SMURD și, în general, a tuturor celor care se află în prima linie în lupta cu acest inamic invizibil, dar cu atât mai periculos!
De când sunt primar al municipiului Petroșani, Primăria nu a achiziționat sau închiriat NICIODATĂ astfel de ornamente pentru împodobirea localității cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Ornamentele care au existat pe domeniul public au fost oferite ca bonus de firmele care au câștigat licitația pentru împodobirea orașului de Crăciun!
Oricine are îndoiei cu privire la aceste aspecte poate oricând să verifice pe SEAP, platforma electornică națională care asigură transparența procesului și a procedurilor de achiziții publice!
Este regretabil că anumite persoane, unele conturi false încearcă să inducă ACUM ideea că la Petroșani, în aceste zile complicate, în această perioadă dificilă, administrația publică locală ar intenționa să achiziționeze sau să închirieze ornamente de Paște. Este un FAKE NEWS ordinar!
Dumnezeu să ne ajute!”