Tânără găsită cu gâtul tăiat într-un cartier din Petroșani

O tânără de 26 de ani a fost găsită moartă în această dimineață, cu o plagă tăiată în jurul gâtului. Polițiștii și procurorii au demarat cercetările în acest caz pentru a stabili ce anume s-a întâmplat.

Potrivit unor informații, cumplita descoperire a fost făcută pe strada Dâlja Mincă din Petroșani și localnicii sunt cei care au sesizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, prin 112.

”Astazi, 28.03.2020, în jurul orei 09:45, Politia Municipiului Petrosani a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul ca, intr-un cartier din oraș, a fost găsită o persoana decedata de aproximativ 26 de ani, care prezenta o plagă tăiată în jurul gâtului. Politistii s-au deplasat de urgență la fata locului in vederea efectuarii cercetărilor, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara”, au declarat reprezentanții IPJ Huneodara.

Oamenii legii încearcă acum să stabilească ce s-a întâmplat în acest caz. Revenim cu amănunte pe măsură ce investigațiile organelor de anchetă vor fi aprofundate.

Carmen COSMAN – PREDA