Primarul Tiberiu Iacob – Ridzi se întoarce la primărie, după al doilea test negativ

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi, iese din izolare și se întoarce la primărie, după al doilea test negativ la Covid – 19.

Timp de 14 zile  astat în izolare, după ce s-a întâlnit cu administratorul public al Devei, Adrian David – confirmat pozitiv la infecția cu noul coronavirus. Edilul a făcut anunțul întoarcerii la Primărie în acreastă seară, pe pagina sa de pe o rețea de socializare. În ultimele două săptămâni, Iacob – Ridzi a gestionat gestionat, prin telefon și on-line, activitatea curentă a primăriei.

”Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru gândurile bune și urările de sănătate transmise în această perioadă.
Din respect față de toți cetățenii din Petroșani și toți cei cu care am interacționat și interacționez în activitatea mea zilnică, până astăzi nu am ieșit din casă timp de 14 zile așteptând și rezultatul celui de al doilea test recoltat în urmă cu o săptămână.
Rezultatul, din fericire, este 𝗡𝗘𝗚𝗔𝗧𝗜𝗩. Am ales să mă supun și efectuării celui de al doilea test din 𝗥𝗘𝗦𝗣𝗘𝗖𝗧 ș𝗶 𝗥𝗘𝗦𝗣𝗢𝗡𝗦𝗔𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗔𝗧𝗘 față de cei din jur, întrucât există persoane cu care am interacționat, care au avut rezultatul negativ la primul test, iar la cel de-al doilea, pozitiv. A fi responsabil în aceste momente dificile prin care trecem și a-i proteja pe toți cei din jurul nostru, trebuie să fie mai presus de orice o prioritate pentru fiecare dintre noi.
În ultimele două săptămâni am gestionat, prin telefon și on-line, activitatea curentă a primăriei, fiind primul municipiu din județ care a adoptat măsuri stricte de dezinfecție, atât a scărilor de bloc cât și a străzilor, trotuarelor, piețelor și spațiilor publice, am închis bazinul de înot, cinematograful, cluburile pensionarilor, parcurile și locurile de joacă, astfel luând toate măsurile impuse de această situație de criză. Începând de mâine voi fi din nou prezent la primărie, respectând regulile impuse în această situație de pandemie”, ese mesajul prmarului Tiberiu Iacob – Ridzi.

Carmen COSMAN – PREDA