Numărul hunedorenilor izolați se apropie din nou de 3.200. Peste 160 de persoane sunt în carantină

167 de hunedoreni erau astăzi în carantină, iar 3.168 de persoane din județ sunt în izolare.

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara au desfăşurat următoarele misiuni, în contextul Stării de Urgenţă şi al respectării pervederilor ordonanţlor militare:

  • din data de 31 martie până acum, echipele de jandarmi din judeţul Hunedoara au aplicat 26 sanctiuni valoare 7.300 lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare. Pe parcursul a 35 de misiuni, jandarmii au verificat 1.440 persoane din 25 localităţi ale judeţului şi au avut 13 misiuni de însoţire a coloanelor auto, în tranzit prin judeţul Hunedoara.
  • în ultimele 24 de ore, poliţiştii din judeţul Hunedoara  au fost aplicat 57 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea ordonanţelor militare, referitoare la restricţionarea circulatiei. Valoare totală a sancţiunilor este de 37.800 de lei.

Pentru ambele structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara, acțiunile preventive vor continua in perioada următoare. De asemenea, în misiunile lor, polițiștii sunt sprijiniți de polițiști locali.