Aproape 3.000 de hunedoreni mai sunt în izolare. Au fost date amenzi de aproape 300.000 de lei

Astăzi, în județul Hunedoara erau 311 persoane aflate în carantină și alte 2.940 în izolare, potrivit datelor oficiale.

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara au desfăşurat următoarele misiuni, în contextul Stării de Urgenţă şi al respectării pervederilor ordonanţlor militare: 

  • echipele de jandarmi din judeţul Hunedoara au aplicat 34 sanctiuni valoare 47.300 lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare. Pe parcursul a 20 de misiuni, jandarmii au verificat 1.806 persoane din 22 localităţi ale judeţului şi au avut  misiuni de însoţire a coloanelor auto, în tranzit prin judeţul Hunedoara.
  •  în ultimele 24 de ore, poliţiştii din judeţul Hunedoara au aplicat 100 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea ordonanţelor militare, referitoare la restricţionarea circulatiei precum şi pentru abateri de la lege. Valoare totală a sancţiunilor este de 232.000 de lei. 

Dispozitivele de siguranță publică acționează pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, dar și pentru a preveni și combate inegalitățile de orice fel.  Pentru ambele structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara, acțiunile preventive vor continua in perioada următoare. De asemenea, în misiunile lor, polițiștii şi jandarmii sunt sprijiniți de polițiști locali.