Apel umanitar lansat de primarul Lupeniului pentru sprijinirea celor aflați în nevoie

Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni, a lansat un apel umanitar pentru sprijinirea persoanelor aflate în nevoie. Pot fi făcute donații, spune edilul într-un cont deschis de Crucea Roșie și, de asemenea, pot fi donate alimente, produse de maximă necesitate în această perioadă.

”Dragi cetățeni,
Având în vedere că urmează o perioadă de sărbătoare, Sfintele Sărbători Pascale, rog cetățenii care doresc, să ne implicăm împreună în susținerea și ajutarea persoanelor, a familiilor care au grave nevoi financiare și materiale. Împreună să venim în sprijinul acestora prin donații în lei, în contul Crucii Roșii: RO38BRDE220SV94699692200 deschis la BRD Agenția Lupeni, în perioada 07 – 14.04.2020, sau la sediul acestora din municipiul Lupeni, str. Aleea Plopilor, unde pot fi donate și produse cum ar fi : ulei, făină, ouă, cozonac, carne, conserve, cartofi, legume și fructe, produse care le sunt de maximă necesitate în această perioadă.
În aceste momente, îmi doresc să fim uniți și să încercăm, pe cât putem, să sprijinim aceste categorii de oameni greu încercate în această perioadă.
Vom veni în sprijinul acestor persoane, prin identificarea acestora din baza de date a Primăriei municipiului Lupeni și solicităm sprijinul dumneavoastră în identificarea de noi situații, care pot fi anunțate la numerele de telefon:0254 560680, 0254 560725.
Acest anunț vine ca urmare a solicitărilor primite din partea cetățenilor de bine din municipiul Lupeni, împreună ne dorim, să fim alături de cei aflați în nevoie.
A dărui, înseamnă a ajuta!
Împreună reușim să facem multe!”, este mesajul primarului Lucian Resmeriță.

Carmen COSMAN – PREDA