La Petroșani continuă curățenia de primăvară

Toate zonele din municipiul. Petroșani sunt curățate și dezinfectate și o mare atenție în această perioadă este data parcurilor din localitate, astfel încât să poată fi redeschise după data de 15 mai, odată cu ieșirea din starea de urgență, după cum a precizat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.

Copacii sunt toaletați și văruiți, zonele verzi sunt atent curățate, iar iarba este tunsă. Curățenia de primăvară continuă la Petroșani, la fel ca și acțiunile de dezinfecție cu apă și clor a domeniului public, așa cum s-a întâmplat pe toată perioada stării de urgență.

”Curățenia de primăvară continuă în Petroșani. În cartierul Aeroport au fost dați cu var copacii și s-au curățat zonele verzi, iar acum suntem în zona centrală. În același timp dezinfectăm, apă și clor, străzile și trotuarele cu tunul de zăpadă și pregătim parcurile pentru a le redeschide din 15 mai”, a declarat primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Din Parâng a fost coborât un tun de zăpadă cu ajutorul căruia se pulverizează apă cu clor, în timp ce mașinile firmei care se ocupă de curățenia stradală dezinfectează străzile și trotuarele de asemenea cu apă și clor.  De asemenea, zonele intens circulate au fost spălate de mai multe ori cu apă și detergent, iar practica se va păstra și după ieșirea din starea de urgență.

Carmen COSMAN – PREDA