Băgat în carantină și sancționat după ce nu a respectat măsura de izolare la domiciliu

Un hunedorean care nu a respectat măsura izolării la domiciliu a fost sancționat și adus în centrul de carantină de la Hotel Petroșani.

În data de 26.05.2020, pe timpul executării misiunii de verificare a modului de respectare a măsurilor de izolare la domiciliu, în contextul pandemiei generate de virusul covid-19, jandarmii hunedoreni au constatat faptul că un bărbat cu domiciliul în municipiul Hunedoara, nu se afla la adresa declarată, în momentul verificării.

Persoana a fost sunată pe telefonul mobil, iar la întrebarea forţelor de ordine a menţionat că se află pe strada George Enescu din municipiul Hunedoara şi a părăsit domiciliul pentru  a repara  telefonul mobil propriu.

Jandarmii i-au comunicat că urmează să fie sancţionată contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55 din 15 mai 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

De asemenea, a fost informat Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei – Hunedoara, cu privire la dispunerea măsurii carantinării persoanei la Centrul de Carantină – Hotel Petroşani.