Sprijin pentru mediul de afaceri din partea consilierilor PNL

Foto: Zoarul Exclusiv

Adrian Nicolae David, prim vicepreședinte al PNL Hunedoara, a anunțat că le-a solicitat consilierilor locali ai PNL să inițieze și să susțină proiecte de HCL pentru a da o mână de ajutor oamenilor de afaceri care au avut de suferit în starea de urgență.

Parctic, este vorba despre reducerea cu până la 50 la sută a impozitului pe clădiri, dar și alte facilitate fiscale.

”Odată cu măsurile de relaxare, guvernul liberal, condus de Ludovic Orban a luat atitudine și în privința mediului de afaceri. Astfel, pe lângă IMM-invest și susținerea șomajului tehnic, a fost adoptată și OUG 69/2020, prin care se pot acorda reduceri de până la 50% pentru impozitele pe cladirile nerezindențiale, precum și alte facilități fiscal-bugetare.  Primarii liberali au adoptat, sau lucrează deja la hotărârile de consiliu local prin care aceste bonificații pot fi acordate.
Le-am solicitat consilierilor locali ai PNL să inițieze și să sisțină proiecte de HCL, cu prioritate în localitățile urbane, pentru a da o mână de ajutor oamenilor de afaceri care au avut de suferit în starea de urgență”, a anunțat Adrian Nicolae David, prim vicepreședinte PNL Hunedoara.