Încă 13 blocuri, prinse în programul de anvelopare, la Petroșani. Pentru unul s-a semnat deja contractul de lucrări. Alte șase sunt în evaluare

Încă 13 blocuri din Petroșani sunt prinse în programul de anvelopare, pe lângă cele la care lucrările au fost deja executate. Pentru unul s-a semnat deja contractul de lucrări, iar alte șase sunt în evaluare, a precizat primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob – Ridzi..

Pe de altă parte, mai sunt 6 blocuri care au fost scoase la licitație, dar nu s-a prezentat niciun constructor, însă municipalitatea din Petroșani va relua procedura de selecție.

”În programul de anvelopare termică a blocurilor, pe fonduri eurpene, avem 13 blocuri. Săptămâna trecută s-a atribuit primul bloc, am semnat contractul de lucrări. Avem în acest moment 6 blocuri în evaluare și diferența de 6 blocuri au fost scoas ela licitație, dar încă nu s-a prezentat niciun constructor. Vom relua procedura, imediat cum termenele ne vor permite,a stfel încât să avem constructori pentru toate cele 13 blocuri”, a declarat primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Contractul deja semnat este pentru Bl. 2 de pe Strada Păcii, iar în evaluare sunt Bl. 2 de pe str. Carpați, Bl. 33 – str. Viitorul, Bl. 9A – str. Avram Iancu, Bl. 3 – Aleea Poporului, Bl. 19 de pe strada Gen. Vasile Milea, respectiv Bloc B – strada Constructorul.

Carmen COSMAN – PREDA