Petroșani/ Felicitați de primar pentru zonele verzi îngrijite din jurul blocurilor

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi, i-a felicitat astăzi pe locuitorii cartierului Aeroport pentru zonele verzi îngrijite din jurul blocurilor.

Nu numai  că sunt foarte curate, ci și foarte frumos amenajate, o reală desfătare pentru cei care trăiesc în această zonă, cât și pentru trecători. Oamenii de aici sunt un adevărat exemplu de simț civic, a apreciat primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob – Ridzi.

”Astăzi am fost în cartierul Aeroport alături de oameni din Petroșani, cărora le mulțumesc, îi respect și îi apreciez pentru implicare, pentru că țin la aspectul zonelor verzi dintre blocurile din municipiul nostru și le mențin curate și îngrijite. Acești oameni sunt un puternic exemplu de simț civic și merită aprecierea noastră, a tuturor, și chiar mai mult decât atât.
Le-am mulțumit pentru felul în care înțeleg să contribuie la viața comunității și a cartierului unde locuiesc. Le mulțumesc tuturor pentru înțelegere și susținere și îi asigur pe toți cetățenii din Petroșani că primăria face eforturi să fie prezentă cât mai des în toate cartierele pentru a îngriji spațiile verzi”, a declarat Tiberiu Iacob – Ridzi, primarul Petroșaniului.

Carmen COSMAN – PREDA