Go Hunedoara, site-ul care „te plimbă” prin tot județul Hunedoara

            Go Hunedoara este o platformă online, prin intermediul căreia turiști din toate colțurile lumii pot descoperi cele mai frumoase și spectaculoase obiective turistice din județul Hunedoara. Acest site promovează tot ceea ce înseamnă turismul hunedorean și vă invită și pe dumneavoastră să faceți, pentru început, o călătorie virtuală prin întreg județul. Aici găsiți cele mai reprezentative puncte turistice, detalii despre evenimente ce au loc în județ, dar și locuri de cazare sau restaurante.

Foto: Remus Suciu
Foto: Victor Hodorog
Foto Atilla Dobai

Este un site amplu, cu informații complexe, fotografii care taie îți respirația și filmări din majoritatea locurile spectaculoase și pitorești din această zonă. Platforma Go Hunedoara a fost concepută și creată pentru a promova atât la nivel național, cât și internațional, turismul hunedorean. Tocmai de aceea, toți proprietarii de hoteluri, pensiuni, cabane, restaurante, cofetării sau baruri își pot înscrie locația pe acest site. Ne dorim ca toți cei care ajung în județul Hunedoara să se bucure de frumusețea locurilor, de unicitatea lor, de tradițiile care încă se mai păstrează în multe zone, de evenimentele sportive, culturale, muzicale și de minunățiile naturii, iar noi vă întindem o mână de ajutor în acest sens. Județul Hunedoara, unul cu un real potențial turistic vă plimbă prin toată istoria, căci aici veți putea descoperi câțiva dinozauri pitici, un muzeu al aurului cum nu ați mai văzut, castele și cetăți spectaculoase, monumente UNESCO, parcuri naturale și tematice, dar și urme ale așezărilor dacice și romane.

Foto Liana Marin
Foto: Remus Suciu
Foto Marius Turc

Aceasta este o mică parte din ceea ce are de oferit acest județ, dar vă invităm și pe dumneavoastră să vizitați cât mai multe locuri de aici. Sunt multe obiective turistice ce pot și vizitate atât iarna, cât și vara, așa cum este și cazul stațiunilor montane, iar un exemplu este Straja unde se afla Schitul Straja – biserica din munte ridicata in 3 luni,3 saptamani si 3 zile iar „vedeta” zonei, Ursul Baloo, vă întâmpină indiferent de sezon.

Ne puteți găsi și pe conturile de social media ale portofoliului nostru digital: Facebook, Google my business, Instagram, Twitter și YouTube.

 

GO Hunedoara | Visit, eat, sleep&relax!

Foto: Marius Turc
Foto: Cristi Rus
Foto: Beni Lupu
Foto: Marius Peptan

Foto: Marius Peptan
Foto: Voichita Covaciu