Adrian Nicolae David: ”Au fost stabilite planuri de măsuri pentru evacuarea apelor și a mâlului din gospodariile oamenilor”

O delegație guvernamentală, condusă de Ministrul Afacerilor Interne, Ionel Marcel Vela, s-a aflat vineri după-amiază în Valea Jiului în zonele afectate de inundații. Potrivit lui Adrian Nicolae David – Prim – vicepreședintele PNL Hunedoara, care l-a însoțit pe Vela, au fost stabilite planuri de măsuri pentru evacuarea apelor și a mâlului din gospodariile oamenilor.

Alături de ministrul Marcel Vela, din delegație au mai făcut parte inspectorul general al IGSU, general Dan-Paul Iamandi, prefectul județului Hunedoara,  Vasile Potecă, directorul general al AN Apele Române, Ervin Molnar, precum și alți oficiali.

”Au fost stabilite planuri de măsuri pentru evacuarea apelor și a mâlului din gospodariile oamenilor. De asemenea, s-a punctat un calendar pentru despăgubiri din partea Guvernului României.  Singura parte bună din această zi cumplită este că nu avem victime omenești. Acest fapt a fost posibil datorită intervenției prompte a pompierilor, jandarmilor, polițiștilor și a tuturor oamenilor de bine, care au sărit in ajutorul semenilor lor. Ei sunt eroii noștri neobosiți, cărora le mulțumesc din tot sufletul meu”, a declarat Adrian Nicolae David.