La Apa Serv s-a instituit ”Legea tăcerii”!?

Niciun angajat de la Apa Serv Valea Jiului SA nu mai are voie să vorbească fără aprobarea șefilor. Adică nimic să nu mai răsufle din activitatea operatorului de apă și canalizare din Valea Jiului. Nimic care să nu fi fost înainte trecut prin filtrul conducerii societății. Decizia internă este chiar pe semnătură proprie!

Altfel spus, pare să se fi instituit ”Legea tăcerii”. Respectând adevărul ”istoric”, decizia a fost luată prin martie după ce, spun sursele noastre, în presă ar fi apărut unele informații care, probail, trebuiau ascunse de ochii curioșilor. S-a aflat însă abia acum de această hotărâre internă, mai precis odată cu indundațiile .

Decizia a fost luată în conformitate cu art. 19 al Regulamentului de Ordine interioară care spune că ”se interzice salariaților societății să divulge sau să transmită informații, date sau documente care se referă la ativitatea Apa Serv Valea Jiului SA, fără aprobarea dirctorului general”.

Nota internă le-a fost transmisă tutror angajaților, care sunt obligați să o respecte pentru că, în caz contrar, atrage după sine răspunderea disciplinară a celor în cauză.

Și, pentru a  fi siguri că toată lumea a înțeles, fiecare angajat a trebuit să își dea semnătura pe un tabel, depus ulterior la Serviciul resurse umane.

Apa Serv Valea Jiului SA funcționează în directa subordine a Consiliului Județean Hunedoara.

Carmen COSMAN – PREDA