Trafic restricționat până în 20 iulie între Petrila și Jieț

Traficul rutier între Jieț și Petrila va fi restricționat până în data de 20 iulie, mai mult cu o săptămână decât se estimase inițial, au anuțat reprezentanții Apa Serv Valea Jiului.

Restricțiile sunt impuse în vederea execuţiei lucrărilor de reabilitare a reţelelor de apă care fac parte din proiectul ”Reabilitarea rețelelor de apă și canalizare Petrila”, spun reprezentanții operatorului de apă și canalizare.

”În vederea execuţiei lucrărilor de reabilitare a reţelelor de apă care fac parte din proiectul ”Reabilitarea rețelelor de apă și canalizare Petrila”, traficul rutier înspre orașul Petrila dinspre zona Jieț, va fi închis în perioada 6.07.2020 – 20.07.2020 (inclusiv), în intervalul orar 7.30-18.00. Menționăm că pentru lucrările din cadrul proiectului există, avize, aprobări necesare execuției, inclusiv Management de trafic aprobat de Poliția Petrila. Apa Serv Valea Jiului își cere scuze abonaților din zonele afectate de aceste lucrări, pentru disconfortul cauzat și vă informează că aceste investiții vor avea drept rezultat îmbunătățirea calității serviciilor oferite beneficiarilor noștri”, se precizează într-un comunicat de presă al Apa Serv Valea Jiului.