Diferență URIAȘĂ între Tiberiu Iacob – Ridzi și Costel Avram conform celui mai recent sondaj de opinie

Cel mai recent sondaj de opinie indică o diferență uriașă la Petroșani între primii doi clasați în preferințele de vot ale electoratului la alegerile locale din această toamnă, respectiv Tiberiu Iacob – Ridzi (PNL) și Costel Avram (PSD).

Astfel, potrivit rezultatelor sondajului de opinie, făcute publice astăzi într-o emisiune la Mondo TV, pe prima poziție în preferințele electoratului se situează primarul în exercițiu, Tiberiu Iacob – Ridzi (PNL), cu 41,68%. Pe locul doi se află candidatul PSD Costel Avram, cu 25,70% în intenția de vot.

Rezultatele au fost confirmate de lectorul univ. dr. Valentin Fulger, din cadrul Facultății de Științe a Universității Petroșani, sub coordonarea căruia a fost realizat sondajul comandat de PNL. De precizat că Fulger este cel care a realizat și cel mai recent sondaj de opinie comandat de PSD, în urma căruia Avram a fost desemnat candidat al social – democraților la Primăria Petroșani.

Valentin Fulger a precizat la Mondo TV că sondajul a fost realizat în urmă cu circa două săptămâni, pe un eșantion reprezentativ de 800 de persoane, iar marja de eroare este de plus – minus 3,5%.

Pe de altă parte, Adrian David, prim-vicepreședintele PNL Hunedoara, a dezvăluit că, potrivit sondajului menționat, și la partide PNL se situează pe primul loc în preferințele electoratului, atât în ceea ce privește Consiliul Local Petroșani, cât și Consiliul Județean Hunedoara și președinția CJ Hunedoara, unde candidat din partea PNL a fost desemnat  Adrian David.

La Petroșani PNL s-a impus în consiliul local și la alegerile de acum 4 ani.

Carmen COSMAN – PREDA