Raport favorabil pentru inițiativa senatorului Resmeriță de reducere a vârstei de pensionare cu doi ani

Inițiativa legislativă a senatorului Cristian Resmeriță care reduce cu doi ani vârsta de pensionare pentru toți angajații din Valea Jiului a primit raport favorabil de la Comisia de muncă a Camerei Deputaților.

Inițiativa legislativă a senatorului Cristian Resmeriță cu privire la scăderea vârstei standard de pensionare cu doi ani pentru toți angajații din Valea Jiului a primit RAPORT FAVORABIL din partea Comisiei de muncă a Camerei Deputaților.

În urma unor amendamente depuse de parlamentarii  din județul Hunedoara, de aceleași facilități vor beneficia și locuitorii din localitățile: Baia de Criș, Ghelari, Băița, Hunedoara, Călan, Orăștie, Deva, Certej, Teliuc, Brad.

Senator Cristian Resmeriță: ”Mă bucură foarte mult, faptul că am ajuns în acest punct. Raportul Favorabil al Comisiei pentru muncă din Camera Deputaților este un pas decisiv pentru această inițiativă legislativă a mea. Sunt convins, că în  plenul Camerei Deputaților voi reuși, să conving colegii din toate formațiunile politice , să voteze această inițiativă legislativă a mea. În momentul în care această inițiativă legislativă a mea, va fi promulgată, TOATE PERSOANELE CARE LUCREAZĂ ÎN VALEA JIULUI vor putea ieși la pensie cu doi ani mai devreme”.