Viorel Pascu: Candidatură lansată pe peronul gării

Viorel Pascu, fostul consilier PSD de la Petroșani, și-a lansat astăzi candidatura la funcția de primar din postura de independent. A vrut să candideze și din partea PSD, dar de la județ a fost  practic impus un alt candidat, Costel Avram – administratorul public al CJ Hunedoara, în urma unui sondaj intern, despre care Pascu spune că nu a  avut deloc transparență și nici măcar nu ar fi fost real!

Reclamă lipsa de susținere în CL Petroșani pentru implementarea proiectelor propuse, atât din partea executivului, cât și din partea colegilor social – democrați de la Petroșani. Așa că a demisionat. Și din CL Petroșani, dar și din PSD. Acum se declară independent și liber. Conferința de presă în care și-a anunțat oficial candidatura a susținut-o pe peronul Stației CFR Petroșani, pentru care Viorel Pascu s-a luptat ani de zile în instanță pentru a fi reabilitată. Dar și pentru că o consideră poarta de intrare în municipiul Petroșani și Valea Jiului.

Pascu spune că a avut mai multe oferte politice, dar a ales să meargă pe cartea independenței politice. Asta poate și pe fondul faptului că în ultima perioadă în PSD Petroșani a precizat că s-a simțit ”sfidat și umilit”.

Consideră că are foarte multe atuuri, iar rezultatele activității sale pot să vorbească oricând pentru el.

Carmen COSMAN – PREDA