Singura absolventă din Valea Jiului cu 10 la Bacalaureat, premiată de Sindicatul Muntele

Diana Rusu, singura absolventă de liceu din Valea Jiului care a obținut media 10 la Bacalaureat a fost premiată astăzi de Sindicatul Muntele. Și dirigintele elevei, profesorul de istorie Dan Tănase, a fost recompensat.

Sindicatul Muntele, reprezentativ la nivelul Complexului Energetic Hunedoara, susține și premiază excelența în educație. Diana Rusu, din Lupeni, singura absolventă cu media 10 la examenul de bacalaureat, dar și profesorul ei îndrumător și totodată dirigintele acesteia au fost premiați.

”Astăzi Sindicatul Muntele – Departament Lupeni a premiat excelența. Singura absolventa din Valea Jiului care a obținut la bacalaureat media 10 este domnișoara Rusu Diana, care pe lângă aceste rezultate este multipla participantă cu rezultate foarte bune la fazele naționale ale olimpiadelor de istorie. De asemenea Sindicatul Muntele – Departament Lupeni l-a premiat și pe profesorul ei de istorie și dirigintele ei, dl. prof. Tănase Dan. Cu siguranță Sindicatul Muntele va fi alături și în continuare prin acțiuni de susținere a vârfurilor din liceele și școlile din Valea Jiului”. A precizat Darius Cîmpean, președintele Sidicatului Muntele.

Diana Rusu este absolventă a Liceului Teoretic „Mircea Eliade” din Lupeni.

Carmen COSMAN – PREDA