Din ce localități sunt persoanele raportate ca infectate în Valea Jiului

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi, i-a îndemnat astăzi pe oameni să respecte în continuare normele sanitare, chiar dacă acestea au doar caracter de recomandare și nu reprezintă o obligație (VIDEO).

”Rugămintea mea este să fim atenți și în continuare să păstrăm și să luăm toate măsurile pentru prevenirea răspândirii acestui virus. Distanțarea socială, purtarea măștii, igiena personală și toate celelalte măsuri ar trebui să fie pentru fiecare dintre noi un mod de a le respecta.  Ne protejăm pe noi, dar și pe cei dragi nouă, pe părinții nostri, pe bunicii nostri și, chiar dacă a venit sezonul concediilor, este bine să fim atenți în continuare și să respectăm aceste măsuri”, a precizat Tiberi Iacob – Ridzi, primarul Petroșaniului.

Apelul primarului vine pe fondul creșterii numărului de noi cazuri de infectări, 10 teste pozitive fiind confirmate numai în Valea JIului.

Potrivit edilului, din cele 10 persoane, 4  sunt din Petroșani, două din Petrila, 2 din Lupeni, o persoană din Aninoasa și una din Uricani. De asemenea, Tiberiu Iacob – Ridzi a menționat că 3 dintre cele patru persoane din Petroșani erau internate în spital, acum fiind tansferate la Lupeni, iar o persoană este angajată a Spitalului de Urgență Petroșani.

Carmen COSMAN – PREDA

Publicată de Tiberiu Iacob-Ridzi pe Joi, 9 iulie 2020