Cristian Resmeriță: ”Sunt foarte bucuros că această inițiativă legislativă a mea, privind reducerea vârstei standard de pensionare cu doi ani, a ajuns pe ordinea de zi a Camerei Deputaților”

Proiectul legislativ al senatorului Cristian Resmeriță care reduce vârsta standard de pensionare cu doi ani, pe ordinea de zi a Camerei Deputaților în această săptămână.

Proiectul legislativ al senatorului Cristian Resmeriță prin care vârsta standard de pensionare pentru locuitorii din: Uricani, Lupeni, Vulcan, Aninoasa, Petroșani, Petrila, Baia de Criș, Ghelari, Băița, Hunedoara, Călan, Orăștie, Deva, Certej, Teliuc, Brad scade cu doi ani fără penalizare, se află pe ordinea de zi a Camerei Deputaților din această săptămână.

Raportul Comisiei de muncă face dovada clară, că senatorul Cristian Resmeriță este inițiatorul acestei legi, după cum a  precizat parlamentarul hunedorean.

 

Într-o postare pe pagina de socializare, senatorul Cristian Resmeriță o acuză pe senatoarea Carmen Hărău, că a mințit și a încercat să își asume proiectul de lege care îi aparține.

Senator Cristian Resmeriță: ”Sunt foarte bucuros pentru că această inițiativă legislativă a mea, privind reducerea vârstei standard de pensionare cu doi ani pentru toți oamenii  dinUricani, Lupeni, Vulcan, Aninoasa, Petroșani, Petrila, Baia de Criș, Ghelari, Băița, Hunedoara, Călan, Orăștie, Deva, Certej, Teliuc, Brad a ajuns pe ordinea de zi a Camerei Deputaților. Este o muncă a mea de aproximativ zece luni de zile și nu poate decât să mă bucure, faptul că 80% din populația județului Hunedoara va putea, să beneficieze de ea. Am încredere că voi convinge toate partidele politice să o voteze.  Și vor vota , pentru că partidul politic care nu va susține această inițiativă legislativă practic va dispărea în județul Hunedoara”.

Reamintim că disensiunile dintre cei doi parlamentari hunedoreni, Carmen Hărău și Cristian Resmeriță, au apărut anul trecut, după ce Resmeriță a depus o initiativă legislative similară unui proiect de lege înaintat încă din 2017 de Hărău. Neînțelegerile sunt departe de a se fi încheiat și fiecare dintre cei doi își susține pe toate căile punctul de vedere și acuzele.