Încă o parcare finalizată în Petroșani. La acest moment sunt 3.300 de locuri de parcare

100 de locuri de parcare noi au fost create numai în ultima perioadă la Petroșani, unde Primăria a demarat pe programul de investiții 5 noi parcări. Astfel, în acest moment la Petroșani sunt 3.300 de locuri de parcare.

După cele două parcări de pe strada Aviatorilor, astăzi a fost asfaltată și parcarea de pe Strada Saturn. Alte două asemenea investiții sunt realizate pe str. 1 Decembrie 1918 și pe Aleea Poporului.

”Suntem la parcarea de pe strada Saturn. Este a treia parcare care va fi gata, după cea de pe Aviatorilor de la Azilul de bătrâni și cea de la Bl. 19. Se lucrează la parcarea de pe str. 1 Decembrie, Blocurile 103 – 105, și ultima locație pe investiții este parcarea de pe Aleea Poporului. Suntem în grafic cu parcările. Se crează peste 100 de noi locuri de parcare. În total în Petroșani în acest moment sunt 3.200 de locuri de parcare, cu cele 100 în plus vor fi 3.300 de locuri de parcare în municipiul Petroșani”, a  declarat primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Amenajarea celor cinci parcări a costat 700.000 de lei, bani de la bugetul local al municipiului Petroșani

Din 2007 și până acum la Petroșani au fost realziate circa 3.000 de noi locuri de parcare.

Programul investițional în acest sens va continua, iar o parcare mare, cu circa 150 de locuri, va fi amenajată la Spitalul de Urgență Petroșani, lângă pista de elicopter.

Carmen COSMAN – PREDA