Străzi și parcuri igienizate, la Petroșani

A continuat acțiunea de igienizare a străzilor și parcurilor din municipiul Petroșani, demarată încă din perioada stării de urgență. Primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob – Ridzi, a anunțat și dezinfecția zonelor cu apă și clor. Din fericire, la Petroșani de câteva zile nu mai avem înregistrat niciun caz nou de infecție cu noul coronavirus.

Mașina cu apă și detergent și muncitorii de la salubritate s-au aflat astăzi pe strada Nicolae Bălcescu, în Piața Centrală, precum și în Parcul ”Carol Schreter” din municipiul Petroșani. Zone intens circulate, care au fost temeinic spălate cu apă și detergent.

”În această dimineață am spălat strada Nicolae Bălcescu cu apă și detergent, după care am intrat în Piața Centrală. După finalizarea acestei operațiuni, a urmat Parcul Central Carol Schreter. Această acțiune va continua zilele următoare și pe alte artere din municipiul Petroșani. Vom merge și în Aeroport, și în Colonie, peste tot. Sunt măsuri în plus pe care le luăm în această perioadă și pe fondul creșterii numărului de cazuri de infecție cu noul coronavirus. Din fericire, la Petroșani de miercuri, nu a mai fost niciun pacient pozitiv cu Covid – 19, dar aceste măsuri le vom continua tocmai cu acest scop, de a preveni practic  transmiterea acestui virus”, a declarat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.

Carmen COSMAN – PREDA