Explozie de culori în Parcul CAP din Lupeni

După umbreluțele de vreme bună, primarul Lucian Resmeriță le face o nouă surpriză plăcută lupenenilor. O mare de baloane viu colorate amplasate pe cupola parcului, surprinde plăcut și dă o stare de bucurie tuturor celor care își petrec timpul liber în Parcul CAP din Lupeni. 

Odată instalate baloanele, ”minunea din parc” a atras admirația tuturor celor care au ajuns aici și pozele cu explozia de culori nu au întarziat să își facă apariția pe rețelele de socializare, pe paginile locuitorilor din toată Valea Jiului,  semn că acest frumos ornament de vară bucură sufletele oamenilor.
Primar Lucian Resmeriță: ”Am promis cetățenilor municipiului Lupeni, că în fiecare an vom face în așa fel încât să aibă parte de surprize plăcute. În acest an, am hotărât, să înlocuim umbrelutele colorate, de vreme bună cu baloane viu colorate, care au fost montate pe cupola Parcului CAP.  Mă bucur că acestea sunt apreciate de cei care vin să-și petreacă timpul liber aici și am fost surprins plăcut, să văd că acestea reprezintă un loc de atracție pentru toți cetățenii din Valea Jiului. Voi continua să acord o atenție deosebită parcurilor, locurilor de joacă pentru copii, întrucât aici oamenii vin să se relaxeze și să-și petreacă într-un mod cât mai plăcut timpul liber alături de copii și de cei dragi”.