Apa Serv nu poate lucra noaptea. Au fost reclamați chiar și că au începutul lucrul la ora 7.00 dimineața

Apa Serv Valea Jiului nu poate să lucreze noaptea la realizarea cuplărilor la rețea, astfel încât să evite sistarea apei potabile pe timpul zilei.

Directorul operatorului de apă și apă uzată, Cristian Ionică, a explicat că în timpul lucrărilor este zgomot, iar oamenii ar fi deranjați. Au avut reclamații chiar și că încep lucrul la ora 7.00 dimineața, a explicat Ionică.

”Noi am făcut 2 sau 3 lucrări noaptea, dar la nivel de branșamente la scară de bloc sau la nivel de bloc. Când am făcut acele lucrări am avut reclamații. Ne vedeau că lucrăm acolo și ne arătau ceasul, că e ora 12:00, că ei trebuie să doarmă. Am avut o situație în vară în care am avut reclamații pe toate căile de ce începe constructorul la ora 7.00 munca, pentru că face gălăgie. Cuplarea asta înseamnă săpătura pe care o face în prealabil cu o zi înainte. Dar acolo trebuie să da drumul la o motopompă, dacă nu două. Trebuie utilaje, drujbe cu care tăiem țeava, asta înseamnă zgomot. În liniștea aia… Dacă pe ei i-a deranjat că vorbeau doi oameni când făceam cuplarea, dar să fie 10 oameni. Pentru că lucrările astea nu sunt lucrări că punem un robinet. Se fac 2,5,10 lipituri. Tehnic nu putem să facem”, a declarat Cristian Ionică, directorul ApaServ Valea Jiului.

În ultima perioadă Apa serv Valea Jiului SA a a fost nevoită să sisteze furnizarea apei potabile în mai multe rânduri în diverse zone ale orașului, pentru cuplarea noilor rețele.

Carmen COSMAN – PREDA