PNL Hunedoara, protocol de colaborare cu Forumul Democrat al Germanilor Deva

După protocolul semnat cu USR la sfârșitul săptămânii trecute, PNL Hunedoara mai atrage de partea liberalilor încă o formațiune politică. Este vorba despre Forumul Democrat al Germanilor Deva, cu care a fost semnat un protocol de susținere a candidaților liberali la alegerile locale.

” La nivelul județului Hunedoara coagularea forțelor de dreapta a mai făcut un pas important. Am semnat împreună cu doamna președinte Monika Matei, reprezentanta Forumului Democrat al Germanilor Deva, protocolul de susținere a candidaților liberali la alegerile locale din toamnă”, a anunțat Lucian Heiuș, președinte PNL Hunedoara.

Astfel, conform acestui protocol, Forumul Democrat al Germanilor Deva îi va susține pe Nicolae-Florin Oancea pentru funcția de Primar al Municipiului Deva și pe Adrian Nicolae David pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara, precum și pe ceilalți candidați liberali din județul Hunedoara.

”Le mulțumesc colegilor de la Forumul Democrat al Germanilor Deva pentru încrederea acordată și ii asigur de toată considerația mea, precum și de garanția că împreună suntem puternici”, a declarat Adrian David, candidatul PNL la președinția Consiliului JUdețean Hunedoara.

Carmen COSMAN – PREDA