Adrian David: ”În ultimii 4 ani, PSD a demonstrat că este incapabil să facă ceva bun pentru județul nostru”

Prim-vicepreședintele PNL Hunedoara, Adrian David, candidatul liberalilor la președinția Consiliului Județean Hunedoara suținut de mai multe forțe politice, a precizat astăzi, odată cu perfectarea alianței electorale cu UDMR și PNȚCD că este șansa celor trei partide de a recupera decalajul de dezvoltare creat de administrația PSD.

Adrian David a precizat că, în ultimii 4 ani, PSD nu a demonstrat că este capabil să facă ceva bun pentru județul Hunedoara.

”Salut faptul că atât UDMR cât și PNȚCD au înțeles cât de important este pentru județul Hunedoara să ne dăm mâna și să luptăm împreună pentru a câștiga conducerea Consiliului Județean Hunedoara. În ultimii 4 ani, PSD a demonstrat că este incapabil să facă ceva bun pentru județul nostru, a fost incapabil să ducă o politică coerentă de investiții, a fost incapabil să gestioneze corect banul public în toți acești ani, a fost incapabil chiar și să îșimanagerieze măcar resursele umane din aparatul de specialitate sau din instituțiile subordonate. Consiliul Județean, sub conducerea PSD, a lăsat județul Hunedoara în urma tuturor județelor din regiunea vest și a plasat județul nostru pe un drum care se îndepărtează tot mai mult de dezvoltare. Acum este șansa noastră, a celor trei partide care formăm această alianță, împreună cu USR care sprijină candidatura mea pentru CJ Hunedoara, să demonstrăm hunedorenilor că avem capacitatea, avem resursa și avem și modul de lucru astfel încât să recuperăm acest decalaj de dezvoltare”, a declarat Adrian David.